Duyuru
Akademik Yazma Merkezinde “Akademik Sunum Becerisi” Hizmeti Başlıyor!
13 Şubat 2020 | 10:19

Gazi Üniversitesi Akademik Yazma Uygulama ve Araştırma Merkezi 2015 yılından bu yana akademik personelimizin İngilizce metinlerinin edisyonu konusunda randevu yoluyla ücretsiz hizmet vermekte, öte yandan hem Gazi Üniversitesi mensuplarına hem de dışardan katılımcılara Akademik Yazma Kursları düzenlemektedir.

Merkezimiz 2020 yılı itibariyle hizmetlerine bir yenisini daha ekleyerek yine randevu yoluyla ve ücretsiz olarak “Akademik Sunum Becerisi” danışmanlığı vermeye başlamıştır. Akademik personelimiz, uluslararası akademik toplantılarda yapacakları İngilizce sunumları için slayt üzerindeki metinlerin edisyonu ve İngilizce sunumun telaffuz ve içerik bakımından kontrolü amacıyla merkezimizden randevu alabilir. Randevu alabilmek için:

  1. Randevu talebi, gaziyazma@gmail.com adresine  "Ünvan, İsim-Soyisim, Bölüm ve Cep Telefonu Numarası" bilgilerini içeren ve merkezimizden randevu alma talebini belirten e-posta ile oluşturulur.
  2. Merkezimiz tarafından uygun tarih ve saat önerisi yapılır, öneri yazar tarafından onaylandığı takdirde randevu alınmış olur.
  3. Randevuya gelmeden önce yazar üzerinde çalışılacak metni/ sunumu aynı e-posta adresine gönderir.

background image