Bilgi Paketi

Gazi Üniversitesi Akademik Yazma, Araştırma ve Uygulama Merkezi olarak üniversitemiz akademik personelinin İngilizce yazmış olduğu metinlere profesyonel destek sağlamaktayız. Merkezimizde bulunan alanında deneyimli hocalarımız sadece İngilizce dilinde yazılmış metinlere destek vermektedir. Merkezimizde çeviri hizmeti verilmemektedir.

Merkezimizden randevu almak için, "Ünvan, İsim-Soyisim, Bölüm ve Cep Telefonu Numarası" bilgilerinizi içeren ve merkezimizden randevu alma talebinizi belirten e-postayı gaziyazma@gmail.com adresine gönderiniz.

Merkezimizin yoğunluğuna göre size dönüş yapılıp en yakın zamana randevunuz verilecektir.

Randevunuza gelmeden önce yazmış olduğunuz İngilizce metni gaziyazma@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.

Randevunuza gelmemeniz ya da aynı gün içerisinde iptal etmeniz durumunda bir sonraki randevunuzu en erken 30 gün sonra alabileceksiniz.

Randevu saatlerimiz aşağıdaki gibidir:

14:30 - 15.30

16.00 - 17.00

Gazi Üniversitesi Akademik Yazma, Araştırma ve Uygulama Merkezi olarak eski Eğitim Bilimleri Enstitüsü ofisi, Rektörlük binası arkasında (30/A) hizmet vermekteyiz.

Merkezimize aşağıdaki iletişim kanalları ile ulaşabilirsiniz:

E-posta: gaziyazma@gmail.com