Randevu İşlemleri

 
  1. Randevu almak için önce talebinizi e-posta yoluyla akademikyazma@gazi.edu.tr'ye yazınız. Ardından size cevaben yazılan e-postada belirtilen linkteki formu eksiksiz doldurunuz. Merkezimiz randevu takibini böylelikle iki koldan takip etmektedir. Sadece formu doldurmanız durumunda randevu verilmeyecektir.

  2. Formu doldururken, randevularınızı ZOOM platformu üzerinden eş zamanlı olacak şekilde ya da e-posta ile uzaktan çalışma şeklinde gerçekleştirebilirsiniz. İki seçenek için de randevu önceliği aynıdır.

  3. Size yapılan randevu önerisini 24 saat içinde onaylamanız ya da reddetmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yapılan öneri iptal edilir.

  4. Çalışmanızın düzeltmelerini yapacak olan akademik yazma eğitmeni tercih üzerine değil, randevu dağılımına göre rastgele belirlenmektedir.

  5. Çalışmanız WORD dosyasında değişiklikleri kaydet seçeneği ile düzenlenmektedir. Bu sebeple çalışmalarınızı sadece WORD formatında gönderiniz. PDF ya da Latex formatı üzerinde düzeltme yapılamamaktadır.

  6. Çalışmanızı hazırsa randevu talep ederken, değilse randevu gününden en az 24 saat önce e-posta yoluyla bize göndermeniz gerekmektedir.

  7. Randevunuzu unutmanız ya da aynı gün içerisinde iptal etmeniz durumunda bir sonraki randevunuz en erken 30 gün sonra verilecektir.

  8. Çalışmanızın sözcük sayısı eğer 5000 sözcükten fazla ise size aynı gün değil, ertesi gün içinde düzeltmeleri yapılmış şekilde gönderilecektir.

  9. Çalışmanız size teslim edildikten hemen sonra, gönderilen linkteki “Memnuniyet Anketi”ni doldurmanız gerekmektedir. Aksi takdirde yazarı ya da yazarlarından biri olduğunuz herhangi bir çalışma için bir daha randevu oluşturulmayacaktır.

  10. Çalışmanızın 'Teşekkür' (Acknowledgement) bölümünde merkezimize de yer vermenizin üniversitemiz ve merkezimizin tanınırlığına katkıda bulunacağını hatırlatmak isteriz. (Örn. "The authors would like to thank Gazi University Academic Writing Application and Research Center for proofreading the article.")

  11. Son bir hatırlatıcı olarak randevularımızın genellikle 2-3 hafta öncesinden dolduğunu belirtmek isteriz. Dolayısıyla size önerilecek en yakın tarihli randevunun en az 2-3 hafta sonraya verilebileceğini göz önünde bulundurunuz.

 

background image