Bilgi Paketi

Gazi Üniversitesi Akademik Yazma, Araştırma ve Uygulama Merkezi olarak üniversitemiz akademik personelinin İngilizce yazmış olduğu metinlere profesyonel destek sağlamaktayız. Merkezimizde bulunan alanında deneyimli hocalarımız sadece İngilizce dilinde yazılmış metinlere destek vermektedir. Merkezimizde çeviri hizmeti verilmemektedir.

Merkezimizi telefon ile arayarak en erken bir gün sonraya randevu alabilirsiniz. Randevu sistemi ile çalıştığımız için gelen aramalara aynı gün içerisine randevu verememekteyiz. Merkezimizden almış olduğunuz randevuyuen az 1 gün önce bizi arayarak iptal edebilirsiniz.

Randevunuza gelmemeniz ya da aynı gün içerisinde iptal etmeniz durumunda bir sonraki randevunuzu en erken 15 gün sonra alabileceksiniz.

Randevunuza gelmeden önce yazmış olduğunuz İngilizce metni gaziyazma@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.

Randevu saatlerimiz aşağıdaki gibidir:

09:30 - 11:00

11:15 - 12:45

13:30 - 15:00

15:15 - 16:45

Gazi Üniversitesi Akademik Yazma, Araştırma ve Uygulama Merkezi olarak Emniyet Mahallesi Abant Sokak No:10/2 E Blok Kat: 3 (Enstitülerin bulunduğu bina / TOKİ Binası)'te bulunan ofisimizde hizmet vermekteyiz.

Merkezimize aşağıdaki iletişim kanalları ile ulaşabilirsiniz:

Telefon: 0 312 202 3392

E-posta: gaziyazma@gmail.com