Danışmanlık Hizmeti Alacak Akademik Personelin Dikkatine
11 Kasım 2019 | 11:02

Gazi Üniversitesi, eğitim ve bilginin üretimi, aktarımı ve paylaşımını hedefleyen bir "Araştırma Üniversitesi"dir. Üniversitemiz akademik personeli, bilimsel çalışmalarını yayınlatma aşamasında üniversitemizin bu misyonunu ve akademik çevrelerdeki görünürlüğünü dikkate almalıdır. Bu bağlamda aşağıda belirtilen hususlara dikkat edilmesi önem arz etmektedir:

- Yayınlarda kurum bilgisinin açık bir şekilde "Gazi Üniversitesi / Gazi University" şeklinde yazılması ( G.U. ya da Gazi Uni. yazılmamalı)

- Yayınlarda yazarın iletişim bilgilerinde Gazi e-posta adreslerinin kullanılması (____@gazi.edu.tr)

Gazi Üniversitesi Akademik Yazma Uygulama ve Araştırma Merkezi olarak, bizden danışmanlık hizmeti almak isteyen akademisyenlerimizin yayınlarında bu hususları sağlamaları gerektiğini belirtiriz.