Duyurular
  • Gazi Üniversitesi Akademik Yazma, Araştırma ve Uygulama Merkezi olarak üniversitemiz akademik personelinin İngilizce yazmış olduğu metinlere profesyonel destek sağlamaktayız.
  • Merkezimizde bulunan alanında deneyimli hocalarımız sadece İngilizce dilinde yazılmış metinlere destek vermektedir.
  • Merkezimizde çeviri hizmeti verilmemektedir.
  • Merkezimizi telefon ile arayarak en erken bir gün sonraya randevu alabilirsiniz. Randevu sistemi ile çalıştığımız için gelen aramalara aynı gün içerisine randevu verememekteyiz.
  • Merkezimizden almış olduğunuz randevuyu en az 1 gün önce bizi arayarak iptal edebilirsiniz.
  • Randenuza gelmemeniz ya da aynı gün içerisinde iptal etmeniz durumunda  bir sonraki randevunuzu en erken 15 gün sonra alabileceksiniz.
  • Randevunuza gelmeden önce yazmış olduğunuz İngilizce metni gaziyazma@gmail.com adresine göndermeniz gerekmektedir.
  • Randevu saatlerimiz aşağıdaki gibidir: