Misyon - Vizyon

Misyon

Gazi Üniversitesi Akademik Yazma Merkezi olarak misyonumuz, üniversitemiz akademik personeline bilimsel yazma alanında gerekli akademik yazma becerileri ve stratejileri sağlayarak onları daha güçlü, kendine güveni daha fazla olan ve daha bağımsız yazarlar haline gelmelerine yardımcı olmaktır. Ayrıca akademisyenlerimizin akademik yazma alanında ihtiyaçlarını belirleyecek ve onları daha iyi yazarlar haline getirecek araştırmalarda bulunmak da merkezimizin misyonu arasındadır. Akademik yazma danışmanlık hizmetlerini merkezimiz ücretsiz olarak vermektedir.

Vizyon

Gazi Üniversitesi Akademik Yazma Merkezi olarak vizyonumuz, üniversitemizin amaçlarından biri olan dünyanın en iyi üniversiteleri arasına girmek hedefine bilimsel bilginin üretilmesi ve dağıtılması bağlamında daha prestijli bilimsel dergilerde yayın yapabilmelerine olanak sağlamak amacıyla yazma becerilerinin gelişmesine katkı sağlamaktır.